Zupy
-
Rosół z makaronem (350ml)
-
Pomidorowa z makaronem (350ml)
-
Kapuśniak na wędzonce (350ml)
-
Łódzka zalewajka (350ml)
-
Flaki wołowe z pieczywem (350ml)
Dania główne
-
Panierowany camembert (120g) z żurawiną, frytkami (150g) i sałatką vinaigrette
-
Kotlet schabowy (180g) z tłuczonymi ziemniakami i mizerią
-
Kotlet de volaille z masłem i koperkiem (170g) z tłuczonymi ziemniakami i surówką z białej kapusty
-
Filet drobiowy (160g) w sosie pieczarkowym z kopytkami i surówką z czerwonej kapusty
-
Żeberka wieprzowe w sosie BBQ (350g) z pieczonymi ziemniakami i zasmażaną kwaśną kapustą
-
Duszone poliki wołowe (160g) w sosie porto z kopytkami i burakami zasmażanymi
Dania mączne
-
Pierogi z mięsem wieprzowo-wołowym (7szt.) i bukietem surówek
-
Cepeliny z mięsem wieprzowo-wołowym (3szt.) i zasmażaną kwaśną kapustą
Sałatki
-
Sałatka a'la Cezar
z kurczakiem, serem grana padano, grzankami czosnkowym i sosem anchoise -
Sałatka z burratą,
szynką szwarcwaldzką, pesto i sosem balsamicznym
Dla Dzieci
-
Stripsy drobiowe (120g)z frytkami i ketchupem
-
Naleśniki z serem (2szt.) z sosem czekoladowym
Dodatki
-
Ziemniaki (200g)
-
Mizeria (200g)
-
Bukiet surówek (200g)
-
Sałatka vinaigrette (120g)
-
Kopytka (220g)
-
Buraki zasmażane (220g)
-
Kapusta zasmażana (220g)
-
Frytki (200g)
-
Ziemniaki pieczone (200g)
-
Kopytka z sosem